Definitief Laser Ontharing

Voor velen mensen kan het ongewenste haargroei vervelend zijn, voornamelijk wanneer de haartjes op plekken zitten waar ze goed verschijnen zoals op het gezicht, armen en benen. Definitieve Diode laserontharing is raad voor buitengewoon en ongewenste haargroei.  Diode laser werkt snel en is ook heel effectief. Tussen 6 en de 8 behandelingen bent u bijna haarvrij op een verantwoorde manier.

Skin Studio Sahar maakt gebruik van de diode laser. Wij garanderen u 100% resultaat. De laser die wij gebruiken is van professionele kwaliteit. Wilt u het beste resultaat behalen, dan heb je ook de beste apparatuur nodig!

 

Hoe werkt permanente ontharing met een Diode laser?

Om het haar permanent te verwijderen wordt gebruik gemaakt van de Diode laser. De laser produceert licht met veel energie en werkt op het pigment in de haar. Het licht uit de laser wordt slechts een fractie van een seconden uitgezonden op de huid, hier wordt het geabsorbeerd door het pigment en vervolgens omgezet in warmte. Het haarzakje gaat hierdoor kapot en kan daarom geen nieuw haar meer groeien op het behandelde gebied. De Diode laser geeft een korte krachtige lichtstraal van één golflengte. Hierdoor gaat er geen licht verloren. Bij IPL wordt het licht in meerdere golflengtes uitgezonden, dit is minder effectief dan de Diode laserbehandeling, omdat het licht van IPL zich verspreid en daardoor is het minder sterk en het licht gaat minder diep de onderhuid in, waardoor je minder resultaat ziet. 

 

De voordelen van de Diode laser

De Diode laser levert maximale behandeling comfort en de beste resultaten op lange termijn. De behandeling is mogelijk voor ieder huidtype, haarstructuur en ook voor donkere of zongebruinde huid. Daarnaast duurt de behandeling minder lang dan bijvoorbeeld IPL en is ook in de zomer mogelijk

 

Consult

Voordat wij beginnen met de behandeling is er een intakegesprek om u in te lichten hoe wij te werk gaan en hoe de ontharing met de Diode laser werkt.Op de dag van de ontharing moet het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn.

 

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het soort huid- en haartype en ligt meestal rond de 6-8 behandelingen wanneer de resultaten waargenomen kunnen worden. 

 

Speciale instructies voor of na de behandeling?

  • Het behandelde gebied mag niet onder te veel lichtstress komen en niet in contact komen met zelf bruinende producten 4 weken voor en na de behandeling.
  • Gebruik alleen de door de behandelend specialist aangeraden cooling gel of een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.
  • Het harsen van het behandelde gebied is niet toegestaan, scheren wel.

Boek een afspraak

Boek uw afspraak online bij ons, dat is makkelijk en snel.
Voor het algemene informatie en vragen over onze behandelingen kunt u ons bereiken via onze contact formulier of email-adres .

Maak een afspraak